GSA 5091

Een duurzame bedrijfsvoering wordt steeds belangrijker binnen de hedendaagse podotherapie en podologiepraktijk. U kunt dit invullen door uw productie van zolen uit te besteden. Maar deze stap neemt u niet zomaar. U zoekt een partij die u vertrouwt, u ondersteunt en garant staat voor een goede relatie. Daarom vertellen we u graag iets meer over PodoMasters.

Partner in zoolvervaardiging

PodoMasters is een partner voor vele actieve podologen en podotherapeuten in ons land. Onze klanten verzorgen het onderzoek en de diagnosestelling van hun patiënten. PodoMasters sluit hier op aan met de productie van digitaal gefreesde en handmatig geproduceerde zolen. Naast snel en accuraat leveren, onderscheiden we ons door mee te denken met de opdrachtgevers. Hoe dit kan? Door jaren ervaring en bijscholing in podotherapie.

Vakmensen door bijscholing in podotherapie

PodoMasters heeft een scholingsprogramma voor haar medewerkers. Daarbij worden productiemedewerkers betrokken in de praktijk van een podotherapeut en vergroten daardoor hun kennis van dit specifieke vak. De medewerker weet dus waar hij of zij mee bezig is en dat merkt u.

Flexibel met ruime keuze

Onze kracht ligt in het individueel vervaardigen van handmatige en gefreesde zolen. Dit geeft aan dat we open staan voor ideeën van onze klant. Samen met onze klant werken we aan een goed eindproduct. Dit betekent dat we ondersteuning bieden bij het kiezen van materialen en elementen. Op deze manier waarborgt u altijd uw eigen identiteit en heeft u de vrijheid voor uw eigen beleid.

Meer weten?

vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden