GSA 5274

Waarom Cad/Cam?

Podomasters heeft de ontwikkeling van de digitale zoolproductie vanaf het begin gevolgd en het bedrijf er op ingericht dit vakkundig te leveren. Het grote voordeel voor de Podotherapeut is dat hij terug kan vallen op de expertise van een team ervaren medewerkers. Daarnaast hoeft men niet te investeren in productieapparatuur. U kunt zich dus toeleggen op het adviseren over- en het aanmeten van zolen.

Geïntegreerde samenwerking

Besteedt u de productie van zolen uit aan Podomasters, dan staat u er niet alleen voor. U wordt ondersteund bij het aanmeten van zolen en kiezen van de materialen.

Gaat u voor het eerst starten met de digitale zool? PodoMasters begeleidt u graag bij het selecteren van de juiste meetapparatuur en instrueren bij het gebruik hiervan. Met name in de eerste fase kunnen er vragen zijn over de apparatuur en software van 3D-modeling.

Wij staan u dus graag bij in uw werk.

Uitgebreide materiaalkeuze

Wij bieden een zeer breed scala aan freesmaterialen van uitsluitend de hoogste nederlandse kwaliteit. Wij hebben hiervoor het merk Digisole geselecteerd. Het voordeel daarvan is dat per paar aangegeven kan worden van welk materiaal een zool vervaardigd moet worden.

Wij hebben een uitgebreid assortiment freesblokken op voorraad, maar wij kunnen bijna alles voor de klant laten produceren. Denk hierbij aan freesblokken met een combinatie van verschillende materialen, bijvoorbeeld kurk met EVA materiaal of twee verschillende hardheden EVA. Wij werken hierbij nauw samen met gespecialiseerde bedrijven.

Meer weten?

vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Maatwerk mogelijk

PodoMasters biedt als unieke service dat op de gefreesde zolen maatwerk elementen kunnen worden bevestigd. En dit alles tegen de reguliere kosten. U geniet zo van het beste uit twee werelden.

Aanlevering van schuimdozen

Naast het aanleveren van blauwdruk en digitale bestanden kunnen voor comfortzolen ook schuimdozen worden aangeleverd. Na dat u met uw client een afdruk heeft gemaakt in de schuimdoos, stuurt u deze naar Podomasters. Wij scannen de afdruk en verwerken dit tot een gefreesde zool voor uw klant. Een uitgebreid protocol treft u hier aan.